fredag den 20. februar 2009

Vi har faaet lejlighed!

Hej allesammen

Saa fik vi endelig tid til at skrive et indlaeg paa denneher blog. Vi har stadig ikke noget internet (det er faktisk en laengere historie), saa det er fra netcafeen vi skriver.

Det vigtigste foerst: Vi har det begge rigtig godt. Der er ingen brande og oversvoemmelser, saa ingen grund til bekymring. Australierne er selvfoelgelig meget optaget af alle katastroferne, men der er altsaa ikke noget i vores umiddelbare naerhed.
Vejret her er varmt, og det er regntid, saa der kommer nogen heftige byger en gang imellem.

Vi bor hos Debs, som er en lettere forvirret men meget soed Australierinde, som tager sig godt af os. VI har adopteret hendes to hunde, hvoraf den ene igen har adopteret vores cykler. Hun (hunden) naegter simpelthen at komme op fra kaelderen saa laenge de staar dernede. Vi bor to personer paa et vaerelse, hyggeligt men lidt trangt i laengden.
Det var svaerere at faa noget at bo i end vi foerst havde antaget. Man skal vedlaegge bankerklaeringer, tidligere lejeoversigter, anbefalinger fra gud og hver mand, breve fra ens syge mostre og tusind andre ting. Men langt om laenge har vi faaet et tilbud paa en laekker (men lidt dyr) lejlighed i det omraade som vi gerne ville bo i (West End). Det er en splinterny lejlighed med stue, to vaerelser og et badevaerelse samt en stor, privat gaard med spisebord og grill. Naah ja, og saa er der sauna, pool (baade det man spiller og det man svoemmer i) traeningscenter, spa og faellesgrill i komplekset.
Saa vi er rigtig glade. Vi kan foerst flytte ind d. 4. marts, men det er fint nok fordi Debs har sagt at vi gerne maa blive laengere end de 14 dage vi foerst havde aftalt.

Vi har lidt travlt i dag, fordi vi skal paa sportsbar og se fodboldkamp med folk fra Uni.
Der vil selvfoelgelig ogsaa snart komme nogen billeder paa bloggen, men det bliver foerst naar vi faar vorest internet (hvilket meget gerne skulle blive paa mandag).

Ellers har vi det godt, Klaus knokler paa uni, mens Ditte slapper af og leger husmor.
Ditte skal snart ud og soege job, forhaabentligt kan hun faa noget godt :-)

Som skrevet har vi to vaerelser. Det er faktisk to sovevaerelser, hvilket betyder at vi har et gaestevaerelse. Saa fra d. 4. marts er alle velkomne til at komme forbi og bruge vores gaestevaerelse, imod at tage opvasken :) (vi har opvaskemaskine) Vi vil dog gerne lige have et lille varsel inden, da vi overvejer at leje vaerelset ud hvis der ikke er nogen paa besoeg.. Sa kom frisk og kom til Brisbane.

Videresend gerne adressen paa denne blog til folk og fae (isaer det sidste) som vi endnu ikke har fortalt om den.

Det var det, kan I nu have det godt allesammen.

Kysselikys

K&D

2 kommentarer:

  1. Hej Klaus og Ditte

    Det var et længe ventet indlæg... :) Men jeg er meget glad for at det går godt dernede!

    Glæder mig til at læse meget mere herinde ;)

    Martin

    SvarSlet
  2. Hej Klaus og Ditte!

    Spændende at høre fra jer, det er da dejligt i har fået noget at bo i,så må vi jo bare håbe Ditte får noget arbejde. I skal altså ikke regne med vi kommer ha ha.Kan i have det godt der nede i varmen, vi har haft sne i dag, stort knus her fra Ringe.

    Ringe.

    SvarSlet