tirsdag den 13. oktober 2009

Tilbage fra Sydney + Klaus foedselsdag

Saa er vi endelig kommet hjem fra Sydney - har vaeret hjemme en lille uge nu.
Det var helt fantastisk for Ditte at komme hjem, har ikke vaeret her i 1.5 mdr.

Vi kom hjem sent mandag aften, var saa uheldige at vores fly blev forsinket i Sydney pga det daarlige vejr, hvilket resulterede i mangel paa piloter. Men hjem kom vi da, der gik saa desvaerre ikke laengere tog saa det maatte blive med taxi - totalt luksus :-)

De foerste par dage gik bare med at faa vasketoej, og spise god mad - fantastisk at vaere tilbage i et godt koekken :-)

Torsdag havde Klaus foedselsdag.

Han blev vaekket med Kanelkage og gaver paa sengen



Kagen - der staar "Klaus 26 aar" paa den - det lykkedes foerst at faa alle de m&m's der skulle bruges paa nr. 2 kagen :-) Det var en stor kage men altsaa ikke stor nok til 26 lys.
Var helt underligt at putte australske flag og ikke danske i - det ser bare ikke rigtig ud.



Havde lavet total boernefoedselsdags tema i stuen, 20 balloner (og det er pustet op med munden, saa var en lille smule rundtosset dagen foer) og et totalt fancy skilt hvor der staar "Happy Birthday"
Ja han ligner ikke en paa 26 paa dette billede, naermere 6 aar og paa vej i skole :-)



Om aftenen tog vi ud og spiste paa vores yndlings japanske spisested. Vi var 8 afsted, og det var bare super god mad - havde ikke behoevet at tage cyklen derop, kunne nok have trillet hjem :-)

Weekenden stod paa total afslapning. Klaus har vaeret meget traet efter at have knoklet i Sydney. Loerdag tog vi paa marked - det var helt fantastisk at vaere der, vi kan koebe vores frugt og groent saa friskt og billigt. Om aftenen tog vi med Julie og Marco og 2 andre i Biffen. Vi saa Van Diemen's Land, som handler om nogen af de foerste fanger der kommer til Australien. En flok af dem flygter, og saa gaar der ellers mord og kannibalisme i det - det endte med at de to andre der var med gik ud af biffen efter foerste mord, og maa da ogsaa indroemme at jeg var ved at kaste op adskillige gange. Men filmen var filmet utrolig flot :-)

Soendag var praktisk dag herhjemme. Klaus brugte sin nye slibesten (gave fra hans dejlige kaereste) til at skaerpe vores lommeknive.

Ditte sad bare indenfor og var sur for det er hun nemlig hele tiden :) Ej, det passer ikke.. hun har lavet blog og lavet blog og saa har hun lavet lidt blog....

1 kommentar:

  1. Hej! Et forsinket tillykke med fødselsdagen til Klaus, hold da fast I får da godt nok set lidt af hvert, der er mange flotte billeder, men dem med edderkopperne kan jeg altså ikke lide (føj).I går var vi til Nicolais fødselsdag nede i Vester Hæsinge, og i dagene før har vi været i sommerhus nede ved Aabenraa, det har vi aldrig prøver før, vi havde dejligt solskinsvejr, men lidt koldt det er jo efterår her efterhånden. Ditte hvis du går ind på enten Red barnet eller Hendes Verden, kan du se, hvad hue projektet går ud på. Mange store Knus fra moster Lotte og Bent.

    Ps: Vi sluger jeres indlæg, lige så snart de er kommet, mange tak for kortet Ditte.

    SvarSlet