onsdag den 18. november 2009

Cooper Pedy - Uluru 15 nov

Saa skulle vi koere rigtig langt. Der er 750 km fra Cooper Pedy til Uluru. Vi havde aftalt at staa tidligt op, for at koere naar det var mindre varmt.
Uheldigvis sov der denne nat tre israelere nede i hulen. De sov tre forskellige steder fordi det plejede de at goere. De holdt en snorkekoncert uden lige! Det ville normalt vaere slemt, men naar man saa er i en hule, hvor det runger er det umuligt at sove.
Der var ingen radiomodtagelse i bilen, men heldigvis havde Ditte sin ipod med som chauffoeren kunne lytte til for at holde sig i gang. Uheldigvis var det saa lidt kedeligt at vaere passager.

Her ser man saa resultatet paa mig.

Saa naaede vi endelig frem og fik taget nogle billeder af Uluru. Fordi vi stadig var paa SA tid kom vi lige til at vente en time ekstra paa solnedgangen, for den var selvfoelgelig angivet i NT tid.


Til gengaeld havde vi god tid til at tage billeder. Her er det os med vores smukke fluenaet.


Uluru igen igen. Denne dag naaede den ikke helt at faa den braendende roede farve, som den er kendt for. Efter meget roden med kameraet lykkedes det mig ogsaa at faa et farvespil der lignede det virkelige
Mig i vores fantastiske campingstole med vores fantastiske fluenet og vore (fantastiske?) guidebog om Uluru. Vi skulle jo lave noget imens vi ventede paa solnedgang (paa dette tidspunkt havde vi luret at vi var alt for tidligt paa den, men det kunne ikke betale sig at tage andre steder hen)


Saa er solen ved at gaa ned og stenen er blevet lidt mere roed.

Mere solnedgang.


Da vi skulle til at koere kiggede vi lige til den anden side. Ogsaa ganske paent..

Ingen kommentarer:

Send en kommentar