tirsdag den 6. oktober 2009

Broome to windjana Gorge (5 sep)

Saa kom dagen hvor vi forlod Broome og fik en ny gruppe af rejse med.

Vi havde ikke koert saerlig laenge foer Guiden (Fancy Clacy) fandt et dyr midt paa vejen (har vi hoert den historie foer??)
Nogen der kan gaette hvilket dyr det er??

Den hedder en "blaa tunge" - og naat man goers har set tungen kan man godt forstaa det navn

Boab Prison tree - jeps her har man holdt Aboriginals som fanger - kunne vaere over 10 i saadan et trae... rimelig frygteligt.


Hule malerier ved Tunnel Creek

Indgangen til Tunnel Creek som her loeber under Napier Range. Det er en tur paa ca 2 km retur, hvor man gaar i vand det meste af tiden. Var utrolig glad for at jeg havde min pande-lampe med, for der var fuldstaendigt moerkt laengere inde i tunlen. Men mine saar (og sikker ogsaa sygeplejersken i Broome) noed ikke denne tur..


Halvvejs igennem er den faldet sammen. Vi fandt 3 forskellige slags flagremus paa turen. Der var flere hundrede - man hvor kan de larme.

Saa var vi ved enden - saa skulle vi bare lige tilbage igen :-)

Lidt mere hule- maleri.. de er lavet ved at de tog maling i munden og saa pustede de det over haanden.

10 min fra hvor vi overnattede laa Windjaja Gorge. Skiltet ved starten af turen.

Min foerste vilde krokodille - glad for det var en frisk vands.

En mere - vi saa omkring 10-15 stykker, alle unger.

Solnedgan ved Gorgen - ser moerkere ud end det var. Gik nemlig ud foer det blev moerk - synes ikke det ville vaere sjovt at vaere ved alle krokodillerne i moerket :-) Vi opdager saa ca. 1 time efter vi er komme tilbage til vores lejr (og nu er det virkelig moerkt, findes ingen el her) at vi mangler 2.. saa vi maatte ud og lede efter dem. Dumme som de var havde de proevet at komme tilbage til Gorgen for at kigge paa krokodillerne i moerket.. Dumt dumt dumt.. saadan noget goer man kun naar man har forstand paa omraadet og krokodillerne.. og helst har en guide med.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar