tirsdag den 6. oktober 2009

Karijini National Park (30 August)

Vores lejr. Alt er roedt her.. helt vildt. 3 af os valgte at sove i SWAGS uden for i stedet for at sove i teltene. SWAGS er naermest en saek man sover i, ligger med sin sovepose inden i. Det er vandafvisende og soerger for at det ikke er saa koldt. Det er helt fantastisk at vaagne kl 6 om morgenen af fugle sang og ved solopgang.



Vores lille koekken..

Ganske betrykkende.. Paa vej til dagens foerste Gorge: Circular Pool


Staerke Ditte..


Sasha fortaeller om traerne.. han minder om en fuld lille nisse de fleste dage.. rigtig underholdende, men han var fantastisk

Ditte indtager et trae..

Skal mine korte ben kravle helt derop??

Rigtig dejlig fortjeneste at naa her til.. det er et helligt sted for aboriginals, men man maa gerne svoemme der saa laenge man er stille og ikke klatre paa vandfaldet. Naar man gik i vandet blev man strakt omringet af fisk.. Vi er her naaet til Fortescue Falls, i Dales Gorge. Vi bader i en lille soe foer vandfaldet.

Ditte og Darren holder pause..

Naeste Gorge (Joffre Falls) tog naesten livet af en del af gruppen.. vi skulle klatre meget langt ned, paa kaempe sten, saa det var ikke lige frem smaa skridt der blev taget. Jeg synes det var vildt spaendende, saa 3 af os blev sat til at finde vejen ned mens Sasha passede paa de andre :-)



Er IKKE gravid - men vi levede af hvid broed.. det kan min mave ikke lide..




Hvad kan jeg sige..

Sasha tilboed at de af os som havde lyst kunne klatre op til vandfaldet.. ca 10 af os gjorde det. Det blev gjort i bare taer..
Paa tilbage turen valgte 3 af os at svoemme over soen - det koldeste vand jeg endnu har oplevet i Australien - men det var jo dagens bad :-)

Sasha var ikke den mest paedagogiske person, og da vi skulle krydse vandfaldet var hans eneste bemaerkning : Hold fast ved kanten hele tiden, her er det ikke plads til at glide/falde for saa doer i!! Ganske beroligende eller..


Jubii vi gjorde det, og alle er i live.. nu skal vi bare overleve at komme ned igen...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar