tirsdag den 6. oktober 2009

Gibb River Road til El Questro (8 sep.)

Det endte med i gaar aftes at de fleste af os sov i en stor cirkel, cirkel of trust :-) Det foeltes dejligt sikkert - men som om krokodillen ikke vil spise os saa laenge vi bare ligger i en cirkel :-)


Skildte ved stedet hvor vi sov, vil gerne goere opmaerksom paa at det er saltvands krokodiller der bor her.. aaaaaaaahhhh

Men det viste sig at vi sov laengere vaek fra floden end vi troede.. vi havde slet ikke vaeret i fare om natten.. Vi stod det godt stykke vaek fra vandet da det er meget kendt for at have store saltvands krokodiller taet inde paa kanten - og for dem ligner vi bare noget meget meget dejligt mad.

Som kommer fancy clancy..

Og han koerte lige forbi os.. haaber han kommer tilbage for vi overlever nok ikke at svoemme over her.. Men han kom tilbage og hentede os :-)

Saa koerte vi ellers til El Questro. Vi startede ved Emma Gorge


Varmt, varmt varmt og en delle for meget..


Er sikker paa en svoemme tur her ville have vaeret fantastisk... de andre noed det i hvert fald :-)

Eftermiddagen blev brugt i El Questro Gorge. Det var en meget mere frodig Gorge end vi har set foer.

Vi ikke kunne forstaa hvilket kaempe dyr der blev ved med at tumle inde i det groenne bagved mig mens vi gik - men pludselig stoette vi paa en masse koeer, og de er kaempe store og med horn ( det er en blandig af alm. koe og indisk ko)

Her stoppede turen saa for mig, man skulle svoemme over her for at komme til den sidste del af gorgen. Men mine saar var blevet saa slemme at jeg ikke turde goere dem vaade.. men det endte med at vaere super hyggeligt bare at sidde og slappe af 1 times tid, mens de andre knoklede. Og der var 4 andre der blev der ved mig..

Og vi 5 naaede at se solens straaler paa bjerget da den gik ned..


Og saa kom der lige en blaa kookaburra forbi :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar