onsdag den 7. oktober 2009

Bungle Bungle til Turqoise bay

Jeg tilbragte dagens koeretur paa forsaedet - blev rimelig koere syg efter turen ind i national parken i gaar, saa ville lige sikre mig det ikke skete igen. Paa vejen ud af vores lejr, og de naeste km kunne vi se friske Dingo fodspor - eftersom vi sover under aaben himmel, var det ikke vildt betrykkende.. :-)

Bungle Bungle - foerst opdage tilbage i 80'erne da kanal 7 lavede en rapportage om stedet. Foer det var det faktisk bare en stor kvaegfarm, som var privat- eget. Men staten koebte stedet og lavede det til en National Park. Desvaerre har folk ikke respekteret stedet saerlig godt, og derfor er mange af de mere hellige steder lukket. Dette skyldes at folk har flyttet rundt paa knogler og lign. - totalt respektloest. Sjovt at foer det blev en national park kunne boennerne og de aboriginale leve i harmoni derude - men ikke mere..


Det er facinerede at se hvad naturen har lavet..

Fancy Clancy fortaeller om hvordan stedet er opstaaet.


Man kan godt forstaa Qantas har brugt stedet i deres nye reklame.

Da dette billede er taget var kl. 8.30 am - og vi naermede os allerede de 40 grader, saa lidt skygge var bare dejligt.

I regntiden er der fyldt med vand her.


Farverne var helt utrolige, minde lidt om en solnedgang.

Dette sted var en stor kuple - som elementerne i tidens loeb har formet - der hvilede en helt special ro og stemning over stedet. Stedet kaldes Cathedral Gorge.

Kommer til at se saa bleg ud ved siden af de moerke vaegge :-) Indgangen til Echidna Chasm.

Det snaevrede stille og roligt ind..

Ikke meget plads at komme igennem..

Mig med Debbie og Lorraine..

Der skal jo gaa et eller andet galt naar dagen bare har vaeret fantastisk - pludselig kunne vi hoere nogen meget maerkelige lyde, og der var en underlig lyd - Clancy og jeg kigger bare paa hinanden og udbryder: punktering, aaaaahhhh nej.
Heldigvis var det ikke det indre hjul den var gal med. Det sagde rigtig meget om gruppen hvordan folk reagerede: jeg sammen med det par af de andre gik i gang med at hjaelpe Clancy med at faa skiftet daekket (man er vel ikke mekanikker datter for ingen ting), mens samtlige af den del af druppen der har vaeret problemer med gennem hele turen, stillede sig op og filmede os andre knokle.. og ellers lejede de paa vejen, hvilket resulterede i at rigtig mange stoppede fordi de troede vi var i noed.. genialt.



Saa blev det endnu engang moerkt foer vi kom frem.
Aftenen moed paa det helt store opgoer i gruppen.. rigtig ubehageligt.. men det sker jo desvaerre naar man er saa mange forskellige mennesker sammen 24 x 7.

Overnatningen foregik paa en lille campingsplads, da vi ellers skulle hoere i moerke. Det var en lille plads, ved en Township. Man koere naesten kun daarligt om disse townships med, dette var en af undtagelserne.
Underholdningen stod graesslaamaskinerne for (koerne) og dette var nogen meget meget store nogen.. vi vaagnede naeste morgen ved at de stod og tissede (det rigtige ord her er nok naermere pissede) taet paa en af drengene - man det var sjovt at se ham vaagne med en tissende ko ved siden af sig.. :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar