mandag den 5. oktober 2009

Kalbarri to Shark Bay (25 august)

Da 3 startede helt fantastisk - vores Chauffoer/Guide Sasha, fandt en Thorny Devil midt paa vejen.



Det er et helt fantastisk dyr. De drikker meget sjaeldent vand, men stille sig i stedet i en vandput og saa absorberes vandet gennem dens foedder, eller gennem ryggen naar det regner.


Saa gik turen mod "Natures vindue" - paa en varm dag kan der vaere op mod 50 grader der hvor vi var. Vi var i Kalbarri national park.

Naturen herude er helt fantastisk - man koere flere timer ud i ingen ting, og saa er der pludselig en kaempe flod.I starten var de lidt skraemmende at se - men efter at have set 100 af dem var det pludselig ikke saa skraemmende mere :-)

"Natures Vindue"

Sa gik turen videre til Z-bend Gorge, Man kan ikke faa det med paa et billede, men det er formet som et z.. derfor navnet

Ikke alle synes lige godt om at klatre ned i gorgen - saadan saa det meste at vores vandreture ud. Synes det var vildt spaende, ville bare oenske mine ben var 10 cm laengere nogen gange.

En lille del af floden i z- bend Gorge.


Solnedgangen blev nydt paa Shell-beach, Paa afstand ligner den bare en normal strand, men paa bare foedder finder man hurtigt ud af at det ikke er sand, men skaller. Saa forstod vi pludselig navnet paa stranden :-)

Lige en stand til mine korte ben - staar en 1 km ude i vandet. Man skulle et par km ud foer vandet blev dybt nok til at svoemme i.




Vejskiltene ser en smule anderlede ud hernede..

Ingen kommentarer:

Send en kommentar